"Къртицата": Кристина отива на елиминации след кошмарни изпитания за волята и сетивата

Pinterest LinkedIn +

Моделът Кристина Несторова е единият от двамата участници в "Къртицата", които ще се борят за оставането си в шоуто на 25 април. Тя получи най-голям процент от гласовете на зрителите (близо 39) след епизода на живо, излъчен на 23 април. Това е първата й номинация, а застрашени от такава бяха още Марияна Маркова с 31,4% и Емануела с 16,5% от зрителския вот.

Ако тенденциите се запазят, когато получат копията си на 25 април, участниците в "Къртицата" ще забият най-много от тях пред Гибона или Кирил Ефремов. Двамата вече са с променена визия, след като изпълниха намерението да изрусят косите си.

Нито един от тях обаче не осуети изпълнението на първото изпитание на вечерта – изяждането на термично обработени животински очи, в това число телешки, биволски, агнешки, овчи и конски.

Класираната на второ място от зрителите Марияна единствена отказа да вкуси отблъскващото ястие, а Тони Христов не успя да се справи с поглъщането му.

Видимото отвращение на всички участници вбеси поканения да коментира случващото се в Базата Димитър Ковачев-Фънки, който заяви, че е ценител и консуматор на "димящи агнешки очички" и всички участници се "превземат".

За да се увери сама във вкусовите качества на ястието, Мика Стоичкова – друг гост в студиото на Иван и Андрей – по собствена инициатива изяде едно такова око под бурните аплодисменти на публиката и смаяните погледи на Ути Бъчваров, Кали, Мартина Вачкова и последната изгонена участничка - Миглена Каканашева, поканени също като нея, за да анализират събитията в шоуто.

Второто изпитание за вечерта - Лабиринтът на Къртицата – завърши с неуспех и за двата отбора. Освен че не спечелиха сумата от 10 000 лв., участниците изгубиха безвъзвратно личните си дневници.

Сподели.