Българското MMORPG Earthrise през февруари 2011

Pinterest LinkedIn +

По-малко от два месеца остават до старта на дългоочакваното постапокалиптично сай-фай MMORPG Earthrise, чийто производител е българското студио Masthead, създадено през 2005 година.

Желаещите да се запишат за бета версията все още имат тази възможност чрез регистрация в официалния сайт на Earthrise, който информира, че играта ще стартира през февруари 2011 г.

Earthrise е ситуирана в неопределеното бъдеще, след края на унищожителна световна война, от която човечеството някак си е успяло да оцелее и е изградило ново общество - Сал Витас. Клонирането, нанотехнологиите и квантовото инженерство са част от новата действителност, в която всеки човешки индивид би могъл да съществува вечно - съзнанията на хората биват съхранявани в огромна база данни, в готовност за трансфер в ново, клонирано тяло, ако стане необходимо.

Но този съвършен на пръв поглед свят не след дълго бива разтърсен от конфликт на интереси и съдбата му преминава в ръцете на новосформираното правителство в сянка Noir. Независимо от избора на игрален персонаж - бил той войн, престъпник, бягащ от закона или световно признат инженер, всяко негово действие рефлектира върху събитията в играта и изхода от нея.

Сподели.