Българският Playboy пуска първо DVD-издание

Pinterest LinkedIn +

Над 60-минутен видеоматериал с някои от най-големите звезди на българския Playboy съдържа първото DVD-издание на списанието, което излиза като приложение към неговия априлски брой. Playboy #37 ще бъде в продажба в цялата страна от 29 март, в увеличен тираж.


В дискът, наречен Playmate DVD Calendar 2005 е представен всеки от месеците на годината с кратък видеофилм, сниман по време на еротичните фотосесии.

Уникалните кадри представят звезди като Мис България 1999 Виолета Здравкова, Мис България 2000 Маги Вълчанова, певицата Лейди Би, първата българска Miss Playboy Мадлен Пенева (позната още и от нашумялата кампания на водка Flirt) и мулатката Цвети Гладкова. Списъкът се допълва от някои от най-обичаните модели на списанието – Маргарита Пейчинска, Деси Христова, Пепита, Румяна Найденова, Христина Нгуен, Александра Парашкеванова, сестрите Ива и Весела.

Като бонус-филм към календара е включен видеоматериал, сниман зад кулисите на първия конкурс Playmate of the Year, проведен в края на май 2004 г.

DVD-то с долби-стерео звук и в стандартен тв формат 4:3 е реализирано съвместно с StK Productions и Васил Къркеланов и няма да се продава отделно от списанието.

Мадлен Пенева
Снимки: Playboy

Сподели.