Български музиканти участват в SOS концерт

Pinterest LinkedIn +

Тази вечер (20 октомври) в НДК ще се състои благотворителен концерт по случай 10-годишнината на SOS-детско селище - Дрен. В него ще вземат участие Каризма, Руши Видинлиев, Мария Илиева, Графа, Сигнал, Петя Буюклиева и Deep Zone Project, Ивет, Нели Рангелова и мн. др.

"SOS-Детски селища в България" е неправителствена благотворителна организация, която предоставя на изоставени деца и деца-сираци - независимо от тяхната етническа, расова и религиозна принадлежност - нов и постоянен дом, и ги подготвя за самостоятелен живот.

След официалното тържество по повод 10-тия рожден ден на детското селище в Дрен, състояло се на 12 октомври, тази вечер събитието ще бъде чествано и с концерт, за който са поканени някои от най-известните артисти у нас. За първи път на най-голямата сцена в България ще излезе и 17-годишната певица Ивет, чиято най-нова песен, "Късно е", е дело на Графа.

Началото на концерта е в 19:30 ч., билети се продават на касата на НДК.

 

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.