Българска красавица покори световния Miss Bikini International

Pinterest LinkedIn +

19-годишната ученичка от София, Ивелина Стефанова, се върна преди броени дни с две корони от международния конкурс "Мис Бикини Интернешънъл" в Китай.

Любопитно е, че сексапилната брюнетка всъщност никога не е работила като модел, въпреки че е предпочитана от редица фотографи и модни марки у нас.

Горепосоченият конкурс пък е едва вторият, на който се явява в живота си. Той се счита за един от най-популярните след "Мис Свят" - разбираемо, като се има предвид, че се провежда за 35-ти пореден път и бе с участието на красавици от 64 държави.

За да се включи в него, Ива дори се лиши от абитуриентския си бал, но бе възнаградена - в нощта, когато трябваше да празнува завършване на училище, спечели първата си корона на минифинал.

След това намери място и в Топ 13 - групата на победителките, където бе избрана за "Мис Есен". Това означава, че съвсем скоро ще можем да я видим и в големия календар за 2011 година на конкурса, в който ще бъде лицето на есенните месеци.

Още по-голямо признание дойде след конкурса - Ива бе харесана от култовата германска марка автомобили "Мерцедес", за да представя най-скъпите модели на гиганта. Ива признава обаче, че изявите по модния подиум не са й особен приоритет - на сърцето й лежи съвсем друга мечта - да се превърне в успешен PR специалист...

Сподели.