Българка, работила с Мадона и Мерилин Менсън, в хитовия сериал "Отмъщението"

Pinterest LinkedIn +

Българката Стелла Ангелова участва в сериала "Отмъщението", който се излъчва по Нова телевизия. Ангелова се изявява като дубльор в бойните сцени на главната актриса Емили Ван Камп.

Стелла, която от години живее и работи в САЩ, има зад гърба си редица холивудски изяви в киното и телевизията.

Преди да се заеме с каскади обаче актрисата е работила като танцьор в програмите на различни световни знаменитости като Рики Мартин, Backstreet Boys и поп кралицата Мадона, която я предпочита пред други танцьори и й дава шанс да участва в представянето на парчето Spanish lesson.

Каскадьорската й кариера започва с филма "Ултравиолет" с Мила Йовович, където прави финалната сцена на борбата с мечове. Дублирала е и в "Аватар", "Трансформънс 2" и много други блокбастъри.

В интервю за Нова телевизия българката споделя, че в професията й често се налага да изпълнява опасни каскади, но като най-екстремна описва случката с ексцентричния рокаджия Мерилин Менсън:

"Много пъти съм попадала в ситуация, в която си казвам: Не мога да повярвам, че правя това!, но все пак, ако трябва да избера една... Може би когато Мерилин Менсън ме запали в ефир. Горях около 30 секунди. Това сякаш беше някаква лудост".

Стелла се е занимавала с Крав Мага (израелски бойни изкуства), тренирала е художествена гимнастика, сертифициран фитнес инструктор е и отлично борави както с огнестрелно оръжие, така и с мечове. Извън танците и каскадите обаче признава, че някой ден мечтае да бъде сценарист, продуцент и режисьор на собствен филм.

Програма на излъчване на "Отмъщението"

Сподели.