Българин става колега на Bon Jovi, Eminem и Lady Gaga

Pinterest LinkedIn +

Българин ще стане колега на изключително популярни имена в света на музиката като Bon Jovi, Eminem, Metallica, Lady Gaga и компания. Как - чрез дългоочакваното музикално шоу на bTV - "Гласът на България", което ще гледаме това лято.

От екипа на реалитито разкриха, че победителят в предаването у нас ще получи уникален шанс за реализация на кариера не само в родината си, но и на международния пазар. Най-големият талант в шоуто ще стане първият български изпълнител на водещата музикална компания в света - Universal Music.

Той ще сключи договор за дългосрочно сътрудничество с музикалния лейбъл и ще ползва всички услуги, достъпните за артистите му в международен мащаб, свързани с продуцирането, издаването, менажирането и разпространение на творчеството му.

Портфолиото на UMG, която открива, развива и промотира различни таланти в 77 държави, включва такива величия на музикалната сцена като Lady GaGa, Rihanna, Sting, Bon Jovi, Metallica, Rammstein, Eminem, Kanye West, Jennifer Lopez, The Black Eyed Peas и много др. 

Сподели.