България е мястото: Или как големите актьори на Холивуд похвалиха страната ни

Pinterest LinkedIn +

Ново рекламно видео за България събира суперлативи не от кой да е, а от Холивуд. Актьори като Салма Хайек, Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Ейдриън Броуди изглежда са влюбени в страната ни. Във видеото звездите споделят личните си впечатления и най-ярките си преживявания по време на гостуванията си у нас и препоръчват на всички да посетят страната ни. "България е мястото", както казва Слай!

Ново рекламно видео за България събира суперлативи не от кой да е, а от Холивуд. Актьори като Салма Хайек, Антонио Бандерас, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Ейдриън Броуди изглежда са влюбени в страната ни.

"Клипът показва и тясната връзка между туризма и киното, с което се надяваме да привлечем още по-голямо внимание към България", споделя министърът на туризма Николина Ангелкова и допълва: "Работим по този клип близо 10 месеца и мога да кажа, че това е сред най-добрите примери за публично-частно партньорство".

Във видеото звездите споделят личните си впечатления и най-ярките си преживявания по време на гостуванията си у нас и препоръчват на всички да посетят страната ни.

"България е мястото", както казва Слай!


Сподели.