Bailando - големият финал на шоуто

Pinterest LinkedIn +

Благотворителното шоу по Нова телевизия - "Bailando-сцена на мечтите", ще излъчи своя победител на 9 декември. Тогава зрителите ще видят за последно своите любимци, които ще бъдат активно подпомогнати от членовете на журито.

Така докато Нели Рангелова и Венци Миланов пеят "Писмо до татко", Татяна Лолова ще рецитира част от текста, който е на Михаил Белчев. Завръщане към сцената ще направи Нешка Робева - с етно ромски танц тя и нейните танцьори от NeshkaArt ще танцуват с актрисата Мая Бежанска и Ники Ефтимов.

До новинаря на Нова ТВ Христо Калоферов и мечтаещата да стане актриса Роси Караджова ще застане Васил Найденов. Краси Каракачанов и Рада Рачева ще разчитат на Йорданка Христова, за да изпеят "Само един живот" на Емил Димитров.

Хореографите на "Bailando-сцена на мечтите" ще излязат на сцената във втория кръг от финала в ролята на танцов балет към музикалните дуети. В последния етап двамата финалисти, достигнали до него, ще трябва да пеят или танцуват на парчето на Глория Гейнър - I will survive.

Сподели.