"Backstreet Boys" се завръщат с нов албум

Pinterest LinkedIn +

Бой бандата "Backstreet Boys" се завръща на музикалната сцена с нов албум и мащабно турне.

Албумът, озаглавен "DNA", е десетият студиен проект на групата. От него до момента са издадени три сингъла – "Don't Go Breaking My Heart", "Chances" и "No Place". Той ще бъде на пазара на 25 януари 2019 г.

"DNA" ще бъде подкрепен от световно турне, което стартира на 11 май 2019 г. и ще продължи три месеца. До момента са обявени дати в Европа и Северна Америка, а концертите ще бъдат в емблематични зали като лондонската "О2 Arena", "AccorHotels Arena" в Париж, "Mercedes-Benz Arena" в Берлин и много други.

Нов албум на BSB

"Много харесвам новия ни албум, защото успяхме да включим в него всичко, което ни е вълнувало през последните години – различни музикални влияния и стилове, събрани в един последователен и цялостен проект. Песните в "DNA" разкриват какви сме ние като отделни личности и като група" – казва Кевин Ричардсън (Kevin Richardson).

"Когато започнахме като "Backstreet Boys" преди 26 години, най-важният урок, който научихме през всичките ни върхове и спадове, е да търсим не какво е най-добро за всеки от нас, а какво е най-доброто за групата" – добавя Хауи Ди (Howie D) от "Backstreet Boys".

Дни преди старта на турнето, на 27 април, ще се състои финалният спектакъл на отличеното с няколко награди шоу на групата в Лас Вегас, наречено "Backstreet Boys: Larger Than Life". "Шоуто във Вегас беше невероятно, но сега е време да посетим феновете си по целия свят и да им представим новите си песни" – казват порасналите момчета от групата.


А ето кои песни ще включва новият албум "DNA":
1. "Don't Go Breaking My Heart" 
2. "Nobody Else" 
3. "Breathe" 
4. "New Love" 
5. "Passionate" 
6. "Is It Just Me" 
7. "Chances" 
8. "No Place" 
9. "Chateau" 
10. "The Way It Was" 
11. "Just Like You Like It" 
12. "OK"

Сподели.