Баба DJ покори световната клубна сцена (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Carl Cox, Tiesto или Roger Sanchez?! Забравете за тях, новата мода си има име и то е DJ Ruth Flowers.

Тук е моментът да ви предупредим, ако очаквате поредната гореща латино хубавица, която потърква прелести зад пулта, не сте познали.

Защото Рут намери своето заслужено място на клубната сцена, правейки истинска културна революция - тя е на скромната възраст от... 69 години, косата й е бяла, бръчките си личат, но... енергията й - това е нещо, на което дори и най-големите ентусиасти в бранша може да завидят.

Застане ли зад пулта, тя се превръща в едно пораснало дете, за което само едно нещо има значение - истинският купон. Родом от Бристол, Рут открива страстта си към хауса съвсем случайно - на рождени ден на внука тя решава да се пробва на шега зад пулта, за да може месеци по-късно да усвои всички тайни на съвременните течения в музиката.

Лондон, Париж, Ню Йорк - днес DJ Ruth Flowers е сред най-популярните и харесвани имена на електронната сцена и мисълта за пенсията е твърде далеч.

"Старчески дом ли?! Имам да покорявам още твърде много върхове", категорична е тя и с това си изявление ни спечели веднъж и завинаги.

DJ Ruth Forever!!!

Сподели.