Автомонтьор от Шумен спечели конкурса "Стани сценарист"

Pinterest LinkedIn +

В конкурса на Coca-Cola и Вирджиния Рекърдс "Стани сценарист" вече има победител, съобщиха организаторите. Името на 23-годишния победител е Тихомир Тошев. Неговите идеи ще послужат за основа на сценария към първото видео на вицешампиона от Music Idol Теодор Койчинов.

Режисьор на клипа ще бъде Георги Тошев (журналист, автор и водещ на "Другата България" по бТВ). Приликата в имената на двамата е съвсем случайна, уточниха от Вирджиния Рекърдс. Георги Тошев е режисирал много известни БГ клипове, включително "Вятърът спи", "В трето лице" и "Докога" на Ирина Флорин, както и клипове на Нина Николина, Мастило, Ваня Щерева, Дони.

Спечелилият Тихомир Тошев е от Шумен, в момента е управител на автосервиз, но мечтае за музикална кариера. Тихомир е изявен караоке фен и дори е бил на крачка да се включи в кастингите за втория сезон на Music Idol.

Снимките за видеото на Тео са насрочени за 17 януари. Оператор ще бъде Румен Василев, а за стайлинга ще се погрижи Веселин Йорданов, създател на линиите Rollman и Capasca.

Поощрителни награди има и за следващите пет най-интересни предложения в конкурса "Стани сценарист": mp3 плейър с песента на Тео "Аз и ти, ти и аз" ще получат още Юлия Спасова, Климентина Терзиева, Мира Ковачева, Мирко Михайлов и Анелия Славова.

Сподели.