Аврил Лавин: Имам 8 нови парчета, очаквайте албум No.5 скоро!

Pinterest LinkedIn +

Канадската поп звезда Аврил Лавин (Avril Lavigne), която има над 10 млн. продадени копия от албумите си в САЩ и над 20 млн. - в останалата част на света, започна работа по петия си студиен дългосвирещ запис, явяващ се наследник на издадения през март 2011 година Goodbye Lullaby.

Отговаряйки на въпросите на своите фенове чрез сайта Avril Lavigne Band Aids, 26-годишната изпълнителка, актриса, моден дизайнер, филантроп, бивша съпруга на фронтмена на Sum 41, Дерик Уибли (Deryck Whibley), и гореща почитателка на Къртни Лав и Джанис Джоплин, разкрива, че вече разполага с осем нови парчета, и доколкото зависи от нея, новият й албум ще се появи съвсем скоро.

"Последният ми запис (Goodbye Lullaby) беше доста по-улегнал от останалите, докато този, по който работя сега, отново ще е купонджийски. Вече имам една готова песен, за която знам, че ще излезе като сингъл, но преди това ще трябва да я презапиша", обяснява още Аврил Лавин.

Паралелно с работата по новия си албум, номинираната за осем награди Грами изпълнителка се подготвя за предстоящото си световно турне, което ще стартира на 18 юли с концертна серия в Южна Америка и ще приключи в края на септември в Европа. Концертният й сетлист вече е готов и освен парчета от Goodbye Lullaby и предишните й три албума, ще включва кавър версия на хита на Coldplay - Fix You.

Сподели.