Avicii обяви най-лошата новина за феновете си – своето пенсиониране

Pinterest LinkedIn +

Популярният DJ Avicii обяви официално решението си да спре да се занимава с концертна дейност и създаване на музика за дълъг период от време.

"Реших 2016 да е последна за моята кариера", сподели в своя уебсайт известният диджей. "По време на пътуване в САЩ с приятели осъзнах, че това, което ме очаква, няма да се промени – пътувания, концерти, липса на време. Нуждаех се от промяна и затова избрах да последвам мечтите си смело напред."

В писмо до феновете, публикувано и във Facebook, Avicii споделя, че ще продължи да поддържа контакт с феновете си, макар да не планира нови концерти и изпълнения. 

"Знам, че съм благословен да пътувам по целия свят, да бъда известен, но всъщност в реалния живот не се чувствам достатъчно успял.

Изборите, които съм правил в живота и в кариерата, никога не са били свързани с материалното. Напротив, дори съм безкрайно благодарен за това, което съдбата ми е поднесла", пише Avicii.

Музикантът признава, че докато е градил успешната си кариера, не е имал време за други неща – като мечти и себеопознаване. 

Avicii, чието истинско име е Тим Берлинг, сподели и новия си телефонен номер, приканвайки феновете да го търсят. 

Големият успех споходи Avicii през 2011, когато се появи хитът Levels, последван от Wake Me Up и Hey Brother. Той има два издадени албума – един от 2013 и един от 2016.


Сподели.