Авелин среща Конър от ACIII в Assassin's Creed III: Liberation

Pinterest LinkedIn +

Главният герой в Assassin's Creed III – полуиндианец, полубританец на име Конър Кенуей, ще изпълнява епизодична роля в разработваната от Ubisoft Sofia PS Vita ексклузивна игра Assassin's Creed III: Liberation, разкри главният сценарист на двете продукции – Кори Мей, в първия мейкинг видеоблог на Liberation.

Той хвърля светлина върху концепцията зад първата Vita игра от касовата адвенчър поредица на Ubisoft, създаването на главната героиня в нея – Авелин – първата жена, изпълняваща главна роля в Assassin's Creed заглавие, и подхода при работата с конкретния хардуер.

И двете игри са ситуирани в една и съща епоха – годините преди и по време на Американската революция, и ще бъдат издадени на една и съща дата – 31 октомври 2012 г. от Ubisoft.

ACIII се разработва за PC, Xbox 360, PlayStation 3 и Wii U от Ubisoft Montreal, като PC версията ще излезе три седмици след тези за конзолите на Microsoft и Sony, а тази за новата домашна система на Nintendo ще се появи на 30 ноември, влизайки в launch списъка със заглавия за U.

Сподели.