ASUS представи ROG Strix SCAR II GL704GW – първия ноутбук на българския пазар с най-новата NVIDIA® GeForce RTX™ видеокарта

Pinterest LinkedIn +

ASUS представи у нас най-новия си геймърски лаптоп от серията ROG, оптимизиран за електронни спортове и интензивна игра. Той се нарича ROG Strix SCAR II GL704GW и е първия ноутбук на българския пазар с най-новата NVIDIA RTX видеокарта. Моделът е достъпен на пазара у нас от 29 януари. Освен новата видеокарта от десето поколение NVIDIA GeForce RTX 2070, той се отличава с процесор Intel Core i7-8750H и иновативна охлаждаща система, затворени елегантен и стилен корпус.


Всичко в новия лаптоп на ASUS е създадено с мисъл за геймърите и подобряване на тяхната игра. Той е оборудван с високоскоростен SSD диск и с първия в света дисплей със 144Hz и супер тесни рамки. Времето за реакция от 3ms (GTG) и високата честота на опресняване (144fps) го правят предпочитан от професионалните геймъри и всеки, който търси безкомпромисна машина за видеоигри. Вградената HyperCool Pro охладителна система на ROG Strix SCAR II GL704GW разполага с два 12V вентилатора и удължена охлаждаща плоча, която разпределя топлината равномерно, гарантирайки продължително натоварване на процесора, без прегряване.


В традициите на ROG фамилията външният вид на лаптопа е специално създаден за феновете на видеоигри, а в добавка RGB подсветката в четири ключови зони и прозрачните WASD клавиши правят модела още по-разпознаваем. В арсенала на състезателите по електронен спорт и останалите запалени геймъри вече е и подобрен контрол за пръстите, благодарение на технологията HyperStrike, както и ROG Overstroke за по-бързо задействане на клавишите.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.