Ашли Тисдейл се разголи за Maxim (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и поп звезда Ашли Тисдейл, превърнала се в тийн идол покрай участието си в шоуто на Disney Channel The Suite Life of Zack & Cody, иска целият свят да види фантастичното й тяло. Какъв по-пряк път към осъществяването на тази цел от Maxim?

Сексапилната 27-годишна блондинка е заложила на имиджа на лошо момиче, позирайки по кубинки и кожено яке на пуст плаж, като дава достатъчно храна за въображението с кадрите, свидетелстващи за многото часове във фитнеса и щедростта на природа по отношение на гърдите й.

В майския брой на списанието е включено и интервю с Тисдейл, в което тя коментира най-различни теми от лично и професионално естество, като например участието си в Scary Movie 5 редом с Линдзи Лоън.

"Мисля, че Линдзи е велика! Това, което много харесвам в този тип филми, са всичките тези епизодични появи. Ето например Майк Тайсън – участието му изобщо не беше планирано и изведнъж хоп – и той е тук!"

Освен в Scary Movie 5 през 2013 г. Ашли Тисдейл ще може да бъде видяна в ТВ шоуто Super Fun Night и в комедийната лента A Many Splintered Thing с Крис Еванс.

Сподели.