Arthur And The Revenge Of Malazard вкарва геймърите във фантазиите на Люк Бесон

Pinterest LinkedIn +

Европейският гейм гигант Ubisoft сключи лицензионен договор за създаването на игри по предстоящите серии на филма "Arthur and the Minimoys".

Игрите ще бъдат достъпни в световната търговска мрежа заедно със следващите два филма: "Arthur and the Revenge of Maltazard" за ваканционния сезон на 2009 г. и "Arthur and the Two Worlds War" за ваканционния сезон на 2010 г.

Също като първата част на "Arthur and the Minimoys", излязла през декември 2006 г., предстоящите филми ще включват както компютърно генерирана анимация, така и сцени на живо."Криейтив екипите на Ubisoft са известни с високото качество и иновативността в своята работа и имат фантастичен подход за прилагането им, когато става въпрос за работа по игри, базирани на лицензи", коментира договора култовият френски режисьор Люк бесон (Luc Besson).

"Ние сме много развълнувани от перспективата да работим с тези артисти, както и от всички творчески възможности, които се разкриват пред нас. Работейки в тясно сътрудничество с дивелъпърския екип, Ubisoft ни дава възможността да оформим сюжета на играта по начин, който ще ни накара да се чувстваме горди с асоциирането й с поредиците "Arthur and the Minimoys".

"В Ubisoft с нетърпение очакваме да започнем работа по тази богата и вълнуваща вселена, сътворена от ума на такъв талантлив творец като Luc Besson", добавя Ив Гайлмът (Yves Guillemot) - главен изпълнителен директор на Ubisoft.
Сподели.