Arrested Development се завръща с четвърти сезон след шестгодишно прекъсване

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният нов сезон на култовия комедиен сериал Arrested Development (Развитие в застой) ще започне снимки до броени дни, въпреки съмненията на множество фенове на поредицата. Нейният последен към днешна дата, трети сезон бе излъчен премиерно през 2006 г.

Сезонът ще се състои от 10 епизода, които ще се излъчват ексклузивно по NetFlix. В актьорския състав ще се завърнат всички членове от оригиналния каст, отличен с Emmy през 2004 г. Това са отличеният със Златен глобус за ролята си в шоуто Джейсън Бейтман (Jason Bateman), Майкъл Сера (Michael Cera), Джесика Уолтър (Jessica Walter), Порша Де Роси (Portia de Rossi) и др.

Всеки от епизодите ще се концентрира върху отделен персонаж, като евентуално може да има и епизод за разказвача, в чиято роля отново ще се превъплъти носителят на две награди Оскар Рон Хауърд (Ron Howard), по-известен като режисьора на Apollo 13, The Da Vinci Code и A Beautiful Mind.

Снимките се очаква да продължат и през есента, като създателят на сериала Мич Хървиц споделя, че е готов и за още един сезон, ако предстоящият се окаже успешен.

Всички епизоди ще бъдат качени в мрежата на NetFlix в точно определен ден през 2013 г., като предстои да бъде обявена премиерната дата.

Сподели.