Арнолд Шварценегер се срещна с Бойко Борисов, подариха му револвер от Априлското въстание

Pinterest LinkedIn +

След като в неделя (9 октомври) Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) пристигна в София, ден по-късно бившият губернатор на Калифорния се срещна с премиера Бойко Борисов. Последният пристигна лично в студията на "Ню Бояна Филм" в компанията на министъра на културата Вежди Рашидов, а по-късно към тях се присъедини и футболната легенда Христо Стоичков.

Идвайки директно от снимачната площадка, Арнолд Шварценегер отбеляза добрата форма и излъчване на Борисов и се пошегува, че и той трябва да се включи в екипа на The Expendables 2.

На приятелската визита министър-председателят сподели задоволството си, че страната ни има уникалния шанс да бъде посетена от най-големите холивудски звезди, което е най-добрата реклама за нея и възможност България да се превърне в център на световната филмова индустрия.

Премиерът и културният министър подариха на Арнолд Шварценегер старинен револвер от Априлското въстание. От своя страна, шефът на "Ню Бояна" Дейвид Варод поднесе на Бойко Борисов оригиналния меч от продукцията "Конан Варварина", която също бе реализирана у нас.

Сподели.