Armor-X – супер броня за съвременни рицари

Pinterest LinkedIn +

На тези страници често ви говорим за различни протектори и кейсове за смартфони и други мобилни устройства. Те се превръщат в задължителен аксесоар в днешно време, когато телефоните стават все по-скъпи и все по-чупливи.

Често сравняваме тези защитни джаджи с "броня", с която обличаме любимите си устройства, за да ги предпазим от заплахите на ежедневието – знаете, варвари, дракони, капки вода... Сега обаче ще поговорим за една серия продукти, която директно се зове Броня, и, честно казано, никак не преувеличава.

Armor-X са аксесоари за iPhone и други устройства (но нека бъдем честни – главно за iPhone), осигуряващи максимална защита срещу удари и измокряне. Интересното е, че в случая става въпрос не само за калъфи, а и за цяла плеяда съпътстващи аксесоари.

Да започнем от базовите модели. Ако имате iPhone 6 или 6S, значи Armor-X CX-Mi6 Rugged Case (цена 69 лв.) е точно за вас. Ако разполагате с по-интересните (и по-гъвкави, ако ни разбирате) 6 Plus или 6S Plus, значи ви трябва Armor-X Waterproof Protective Case MX-AP5 (цена 99 лв.). И двата модела са направени от висококачествени материали (термополиуретан и поликарбонат) и предоставят защита от удари и потапяне до 1,5 метра под вода, без да пречат на функциите на смартфона.

Ако сте от спортните типове, които тичат, скачат и правят други уморителни дейности, вероятно предпочитате да държите устройството на ръката си, вместо в джоба. В такъв случай имате нужда от Armor-X Universal Waterproof Case and Armband AG-W1 (цена 69 лв.) - универсален калъф и механизъм за ръка за устройства до 5,7 инча.

Ако сте тотални ентусиасти, можете да вземете версията AG-W4 (цена 79 лв.), която е за дивайси с екран до 10,5 инча. Но, по наше мнение, това вече е прекалено. Все пак не сте герои от Fallout, че да се разхождате с телевизор на китката.

Да кажем две думи и за допълнителните аксесоари, с които можете да се оборудвате. Ако искате да държите връзка дори в движение, но мразите да се движите (поне на два крака), можете да закачите облечения си с кейс смартфон в колата с Armor-X Suction Cup Mount X14 Type-M/T (цена 59 лв.) или на колелото с Armor-X Roll Bar Mount X23 Type-M (цена 49 лв.). Ако искате само поставките, но нямате Armor-X калъф, можете да залепите механизма Armor-X Universal Adaptor UA1 Type-M (цена 29 лв.) директно за телефона си.

Най-екстремно настроените сред вас ще харесат Armor-X Head Strap Mount X08 Type-M (цена 49 лв.) - лента за глава или каска, с която да сложите устройството директно на челото си. Пробвайте го с 10-инчов таблет и ни кажете как е минало. Ако пък не използвате често ръцете си, можете да държите смартфона си в тях с помощта на Armor-X Floating Bobber Handheld Stick X34 Type-M (цена 49 лв.) - дръжка за облечени с броня джаджи, която служи като селфи-стик, монопод или просто като пояс, тъй като плува над водата, ако изпуснете телефона си в нея.

Общо взето, цялата серия Armor-X е супер интересна и всеки продукт в нея предлага нещо, което да улесни живота ви. Все пак всеки рицар има нужда от добра броня.

Купи Armor-X CX-Mi6 Rugged Case ТУК

Купи Armor-X Waterproof Protective Case MX-AP5 ТУК

Купи Armor-X Universal Waterproof Case and Armband AG-W1 ТУК

Купи Armor-X Universal Waterproof Case and Armband AG-W4 ТУК

Купи Armor-X Suction Cup Mount X14 Type-M/T ТУК

Купи Armor-X Roll Bar Mount X23 Type-M ТУК

Купи Armor-X Universal Adaptor UA1 Type-M ТУК 

Купи Armor-X Head Strap Mount X08 Type-M ТУК

Купи Armor-X Floating Bobber Handheld Stick X34 Type-M ТУК

Сподели.