Arena of Fate на Crytek Black Sea с нов тийзър трейлър, влиза в затворена бета (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Arena of Fate на Crytek Black Sea излиза на светло с тийзър трейлър и солидно представяне на Gamescom, съвпадащо със старта на бета тестовете на заглавието. Играта, чийто фантастичен свят, населен с култови приказни персонажи и легендарни исторически личности се кове в българското подразделение на Crytek (студиото в София), все още няма официална премиерна дата.

Характеризираща се с извънредно динамичен и тактически геймплей в MOBA жанра, Arena of Fate противопоставя два отбора от по петима играчи в 20-минутни битки, чийто изход зависи от степента, до която съумяват да впрегнат и доразвият специфичните способности на герои като Шерлок Холмс, Никола Тесла, Клеопатра и много други.  

Сблъсъците в Arena of Fate са вдъхновени от конкурентния дух и поддържането на напрежението до последната секунда на истинските спортове, което прави преживяването от всяка битка изключително завладяващо и различно от това, с което са свикнали MOBA фенове. Бидейки отборна игра, постигането на максимална стиковка между играчите са задължителни елементи, за да бъде то максимално пълноценно и прогресивно.

Кой иска да влезе в кожата на Никола Тесла?

"Като заклети MOBA ентусиасти, ние работим упорито, за да създадем истински оригинално изживяване за играчите. Нямаме търпение да видим как ще бъде посрещната от участниците в затворените бета тестове и ще усъвършенстваме играта на базата на постъпилите от тях мнения и оценки преди официалния й рилийз", коментира Веселин Ханджиев - MD на Crytek Black Sea.


Сподели.