Ъпсурт ще рапират в столичния поп фолк клуб "Планета"

Pinterest LinkedIn +

На 5 октомври в популярното столично заведение "Планета клуб" ще гостува хип-хоп сензацията, която възпя най-популярния жанр с албума си "Попфолк" – група "Ъпсурт".

Участието на Ъпсурт в обновения интериорно и екстериорно клуб ще е първо в кариерата им. Въпреки че не долюбват въпросния жанр и многократно са казвали, че не биха записали парче с поп фолк изпълнител, Ицо Хазарта, Буч и Венци са приели поканата на собственичката на клуба, певицата Рени. На предложението на преуспялата изпълнителка вече са откликвали и други не-поп-фолк групи като Сигнал и Братя Мангасарян.

Междувременно на 21 септември "Планета клуб" е посрещнал гости по случай своя трети рожден ден. Музикална изненада на вечерта е била сръбската певица Йована Типшан, чието участие затвърждава имиджа на "Планета" като единственото заведение, в което гостуват сръбски изпълнители. Водещ на празничната вечер е бил Евгени Минчев, а сред гостите са били представители на различни групи от българския политически и светски елит.

Най-многобройни, разбира се, са били представителите на попфолк гилдията - композиторът Илия Загоров, певицата Бони, в компанията на Драгомир Драганов, Маца, Илиян Михов - Баровеца, Сани, Стелла, изпълнителите на АРА Мюзик – Алисия, Теодора, Джина Стоева, Дарко, Анна, Моника.  Колорит на вечерта е внесъл и Кофе Бабоне, който бе миналогодишната изненада в празничната торта.

 

 

Сподели.