Apple - Apple Watch - Reveal

Pinterest LinkedIn +

Отговорът на Apple на Jawbone Up, Nike+ FuelBand и Fitbit - умен часовник с логото с отхапаната ябълка и wi-fi 802.11b/g и Bluetooth 4.0 свързаност със смартфона на Apple - iPhone (модел 5 или по-нов с iOS8), който ще излезе на пазара в началото на 2015 година с цена от $349. Устройството бе представено от Тим Кук на 9 септември 2014 година на ежегодната презентация на Apple за обявяването на нови модели, по време на която бяха показани и iPhone 6 и iPhone 6 Plus, с думите: "Това е нов, интимен начин да комуникирате от китката си и прецизен многофункционален фитнес измервателен уред с огромни възможности. Сега на потребителя вече няма да му се налага да избира между фитнес спомагателно устройство и удобството да имаш смартфон, закопчан на ръката си", отбелязва Джули Аск от Forrester Research.

Отговорът на Apple на Jawbone Up, Nike+ FuelBand и Fitbit - умен часовник с логото с отхапаната ябълка и wi-fi 802.11b/g и Bluetooth 4.0 свързаност със смартфона на Apple - iPhone (модел 5 или по-нов с iOS8), който ще излезе на пазара в началото на 2015 година с цена от $349.

Устройството бе представено от Тим Кук на 9 септември 2014 година на ежегодната презентация на Apple за обявяването на нови модели, по време на която бяха показани и iPhone 6 и iPhone 6 Plus, с думите: "Това е нов, интимен начин да комуникирате от китката си и прецизен многофункционален фитнес измервателен уред с огромни възможности.

Сега на потребителя вече няма да му се налага да избира между фитнес спомагателно устройство и удобството да имаш смартфон, закопчан на ръката си", отбелязва Джули Аск от Forrester Research.


Сподели.