Антонио Бандерас е преживял инфаркт, в момента се възстановява

Pinterest LinkedIn +

Испанският актьор Антонио Бандерас е преживял инфаркт през януари. Новината сподели самият той пред испански медии, като казва, че не е било "чак толкова драматично".

На 26 януари 2017 г. Бандерас беше приет по спешност в лечебно заведение, като още тогава се шушукаше, че става дума именно за сърдечни проблеми. 

Наложило се е да бъде опериран и да му поставят три стента с лекарство в артериите, за да се избегне повторното им запушване. За щастие, инфарктът не е причинил никакви трайни увреждания. 

Публикация, споделена от Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

На филмовия фестивал в родния си град Малага в Испания Бандерас получи награда за цялостен принос като режисьор, актьор и продуцент. Актьорската му кариера започва с филми на Педро Алмодовар като "Ела, завържи ме" и "Жени на ръба на нервна криза", а по-късно покорява и Холивуд с роли в "Десперадо" на Робърт Родригес, "Филаделфия", "Маската на Зоро" и др. Наскоро 56-годишният актьор се раздели с дългогодишната си съпруга Мелани Грифит и заживя със значително по-млада знойна красавица.

Сподели.