Антон Хекимян сяда на стола на Лора Крумова в "Тази събота" и "Тази неделя"

Pinterest LinkedIn +

Репортерът на bTV и водещ на приключенското реалити "Африка: звездите сигурно са полудели" - Антон Хекимян, е новият водещ на предаванията "Тази събота" и "Тази неделя", които не стартираха с началото на новия телевизионен сезон поради раждането на титулярката Лора Крумова.

Антон Хекимян е роден на 22 май 1984 г. в Стара Загора в семейство на българка и арменец. В родния си град завършва езиковата гимназия "Ромен Ролан", след което е приет в Софийския университет. Още докато следва журналистика, започва работа в bTV като стажант-репортер към "Тази сутрин". Оттогава до днес професионалният му път продължава в същата телевизия, като се профилира в новините и актуалните ѝ предавания, където информационният поток и динамиката са най-големи.

В средата на 2013 г. bTV гласува доверие на Антон Хекимян като водещ на първия български сезон на реалити шоуто "Африка: звездите сигурно са полудели" заедно с модела Яна Грудева. Тъй като продукцията е предварително заснета, целият екип и всички участници в нея вече се завърнаха в България.

Сподели.