Angelina Jolie е най-сексапилната актриса

Pinterest LinkedIn +

Най-сексапилната звезда в киното е 32-годишната Анджелина Джоли (Angelina Jolie), според допитване, проведено от списание Empire.

Джоли оглави списъка на 100-те най-сексапилни киноактьори на всички времена. В коментара на изданието, направило допитването, се казва, че Джоли има "прекрасна фигура, котешки очи и устни, които изглеждат така, сякаш са ужилени от цял рояк пчели".

Като една от причините за първенството на Джоли се изтъква последната й кино изява във филма на Робърт Земекис “Beowulf”.

След като гледала финалния вариант на филма самата актриса била така силно изненадана от собствената си "голота", че искала да забрани на мъжа и децата си да гледат филма, съобщава People News.

Второто място в класацията е за Натали Портман, поради "бръснатата й глава във "V for Vendetta" а третото – за британския актьор Даниел Крейг, новият Джеймс Бонд.

В допитването са участвали повече от 20 000 човека. Аналогично изследване беше проведено и през 2004 година – тогава първото място зае Кийра Найтли.

Първите 10 от списъка на най-сексапилните актьори и актриси на всички времена, според читателите на Empire:

1. Анджелина Джоли (Angelina Jolie)
2. Натали Портман (Natalie Portman)
3. Даниел Крейг (Daniel Craig)
4. Джесика Алба (Jessica Alba)
5. Джони Деп (Johnny Depp)
6. Ева Гриxн (Eva Green)
7. Брад Пит (Brad Pitt)
8. Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson)
9. Кийра Найтли (Keira Knightley)
10. Джерард Бътлър (Gerard Butler)
Сподели.