Ангел спечели Dancing Stars 2013 (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Двайсетгодишният хип-хоп артист Ангел Ковачев и Дорина Стоянова спечелиха третия сезон на танцувалния формат Dancing Stars, излъчен в рамките на 13 седмици по Нова телевизия.

Двамата получиха 68% от гласовете на зрителите. На второ място останаха бившата състезателка по художествена гимнастика (която има изключително успешна кариера в Холивуд) Стелла Ангелова и партньорът й Наско. Трети се класираха актрисата Елен Колева и Калоян.

На големия финал на Dancing Stars на 7 юни 2013 г. трите двойки, борещи се за победа, трябваше да преминат през 3 предизвикателства – фрийстайл, ча-ча-ча щафета (в която участваха едновременно) и любим танц на всяка една от двойките.

"Всички ние сме победители. Това беше едно невероятно приключение", заяви Елен и благодари на журито за това, че й е помогнало да повярва в себе си.

"И Ангел, и Стелла са просто прекрасни. И двамата са ми фаворити. Нека публиката да реши", отговори Елен, когато бе попитана коя от двойките иска да победи.

След отпадането на Елен в пряк двубой се изправиха Ангел и Дорина и Стелла и Наско, представяйки отново най-добрия си танц от старта на шоуто. И двете двойки имаха възможност да спечелят зрителите не само с изявите си на сцената, но и с изявления, описващи преживяванията им в шоуто и мотива им да спечелят титлата.

Този момент се оказа изключително емоционален за Стелла, определяна от най-голямата си поддръжничка в журито Илиана Раева като "арогантно вярваща в себе си". Тя не успя да сдържи сълзите си и заяви, че след 20 години в САЩ се чувства българка и е щастлива, че чрез шоуто българските зрители са получили възможността да я опознаят.

Ангел, от своя страна, заяви, че се е вживял в шоуто заради самото усещане от него, най-вече заради артистичната си природа и любовта си към музиката, а не толкова заради победата.

Тя обаче дойде именно при него, при това по абсолютно убедителен начин - с 36% повече гласове от тези, които получи вицешампионът в Dancing Stars 2013 - "златното момиче" Стелла Ангелова, която е спечелила за България над 250 медала още преди да навърши 16 години.

Сподели.