Андреа стана серийна убийца, разчлени Борис Солтарийски в "Предай се" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Попфолк звездата Андреа убива по брутален начин Борис Солтарийски, а след като го отравя със сладки, замъква част от трупа му в леглото си.

За щастие на последния, нестандартното съчетание от ексцентричност, еротика и перверзия се разиграва единствено в клипа към парчето "Предай се", реализиран със съдействието на продуцентската къща на Слави Трифонов – "Седем осми". 

Режисьор на видеото е Мартин Макариев, който се е постарал кадрите, заснети в киноцентъра в Бояна, действително да са изпипани като във филм на ужасите – попфолк дивата е в персонажа на красавица, която слага край на живота на любимите си мъже, а след това съшива с дебела игла и конец частите от различните тела, за да създаде идеалния такъв. 

Няма как да подминем и визията на Борис Солтарийски, който е абсолютно неразпознаваем с тъмния си шлифер, черното бомбе, брадичка тип "катинарче" и дълга коса в ролята на детектив Бона Серра.

Е, дори и да не сте сред почитателите на Андреа или попфолк жанра като цяло, препоръчваме все пак да отделите няколко минути за самия видеоклип – определено новаторската идея заслужава поне това.


Сподели.