Андреа интимничи с Николета Лозанова на фона на Десетте Божи заповеди

Pinterest LinkedIn +

Попфолк дивата Андреа отново успя да шокира почитателите си с предизвикателната режисура, подготвена специално за изявите на певицата, в рамките на тазгодишното национално турне на Планета.

Сред акцентите в шоуто на Андреа е моментът, в който танцьорите от балет Веда джуниър разкъсват сексапилната рокля на изпълнителката, а на видеостената зад нея, една след друга се прожектират Десетте Божи заповеди.По време на последната от тях - "Не прелюбодействай", на екрана се появява горещата целувка между Андреа и Miss Playmate 2006 Николета Лозанова от клипа към парчето "Употребена".

По време на изявите си в рамките на националната обиколка на Планета, Андреа изпълнява някои от най-големите си хитове като "Само мой", "Мен си търсил", "Избирам теб" и "Дай ми всичко".Междувременно, непосредствено преди старта на турнето, Андреа се завърна от Великобритания, където взе участие в снимките на новия български филм "Мисия Лондон". В лентата певицата се превъплъщава в образа на убийца от руската мафия, като на една от сцените дори... убива депутата Павел Чернев.Режисьор на "Мисия Лондон" е продуцентът на Big Brother - Димитър Митовски. Филмът се характеризира като ексцентрична комедия, базирана на едноименния роман на Алек Попов.В "Мисия Лондон" Андреа си партнира с актьорите Юлиян Вергов и Стефан Щерев, както и с редица британски звезди, а по-голямата част от сюжета на филма се развива в българското посолство в Лондон.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.