Андреа и Галена разменят горещи ласки в скандалния си дует "Блясък на кристали" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Две от най-горещите и скандални имена в родния попфолк демонстрират огнена страст помежду си в новия си дует "Блясък на кристали".

Главните действащи лица в парчето, чието видео се завъртя в ефира преди броени часове, са Галена и Андреа, които не се посвениха да се хвърлят в едно легло и да демонстрират взаимна симпатия, разменяйки нежни ласки помежду си.

Една от сцените е реализирана на специален плаж на частен остров, чието местонахождение не издава никой от екипа, същото важи и за тузарското имение, в което се вихрят горещите сцени.

Иначе по сюжет Андреа и Галена се превъплъщават в ролята на две богини - съответно на повелителката на Водата и Ветровете и на повелителката на Огъня и Земята, като взаимната им среща се превръща във взрив, от който се ражда фонтана от "Блясъка на кристали".

Парчето се радва на значителен интерес от страна на феновете в жанра, което едва ли е особено изненадващо, като се има предвид, че почти всичко, което представят двете дами, е изградено най-вече в стила на провокацията и скандала. 

 

Още от Андреа:

Сподели.