Анджелина Джоли посети ранени деца в Хаити (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Дали с или без скандали зад гърба си, Анджелина Джоли (Angelina Jolie) си остава вярна на амплоато си на посланик на добра воля на ООН.

След като бе една от първите звезди, дарили шестцифрена сума за пострадалите в Хаити, сега холивудската звезда посети и лично ранени хаитянски деца в болница в Доминиканската република.

Тя пристигна в Сан Доминго и въпреки не особено добрите си отношения с медиите напоследък, помаха за поздрав на скупчилите се репортери. После отдели внимание на няколко деца, с които поговори, преди да се срещне с президента на републиката Лионел Фернандес и двамата да обсъдят какви средства са нужни за помощта на ранените. 

Джоли обаче съвсем не е единствената звезда, която прояви добро сърце след трагедията. Десетки имена дариха помощ за пострадалите, а двукратният носител на Оскар - Шон Пен (Sean Penn) бе сред тези, които първи посетиха Хаити. Не можем да пропуснем и благотворителния концерт "Надежда за Хаити", в който стотици знаменитости се включиха благотворително. Инициативата събра над 57 милиона долара.

Звездите в помощ на Хаити!  Виж снимки >>

Сподели.