Анджелина Джоли на 40 - лошото момиче на Холивуд порасна

Pinterest LinkedIn +

Абсолютно любимата, уникална, красива и талантлива Анджелина Джоли (Angelina Jolie) стана на 40.

Пука ли ни за годините й? Категорично "Не":) И на 140 ще я обичаме все така и с все същото вълнение ще следим трансформациите на тази уникална жена.

Някога слабото момиченце, потънало в депресия и самоунищоващи занимания, днес е отдадена майка и предан защитник на различни хуманитарни каузи.

През 2005 г. тя стана причина за края на приказката между Брад Пит (Brad Pitt) и Дженифър Анистън (Jennifer Aniston).

10 години по-късно тя е напълно различна - щастливо омъжена и майка на шест деца, режисьор и актриса, един от най-активните посланици на ООН и обикновена жена, изправила си безстрашно срещу най -страшната болест - рака.

Първата си голяма роля Анджелина Джоли (Angelina Jolie) получава през 1995 г. във филма "Хакери", в който си партнира с Джони Лий Милър (Jonny Lee Miller). След една година двамата се женят, а след три идва и раздялата им.

Вторият й брак е с 20 години по-възрастния от нея Били Боб Торнтън (Billy Bob Thornton). Следващите три години са изключително успешни в професионален план -  печели "Оскар" за "Луди години" (Girl, Interrupted) и участва в Томб Райдър (Tomb Raider), но не и в личен - след 3-годишен брак тя се разделя с Торнтън.

И, слава богу, казваме ние, защото иначе нямаше да има Бранджелина:)

Брад и Анджелина сключиха брак през 2014 г., като обетите им бяха написани от техните деца.

Сподели.