Анджелина Джоли и Брад Пит се разделят, актрисата е подала молба за развод

Pinterest LinkedIn +

Актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит разтрогват брака си. Новината, че известната дама е подала молба за развод, беше съобщена първо от сайта TMZ, а скоро след това – потвърдена и от адвоката на Джоли.

Като причина за решението си холивудската звезда е изтъкнала непреодолимите различия между нея и съпруга й. Тя е заявила и желанието си да получи попечителство на шестте им деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиън и Нокс. Според източника 41-годишната актриса моли съда да позволи на Брад да ги посещава.

"Решението беше направено в името на семейството. Тя няма да коментира и се надява да уважите личното пространство на всички в този момент", обяви адвокатът й.

Актьорът също коментира случващото се в отношенията му с Анджи.

"Много съм натъжен, но сега най-важното е децата ни да са добре. Учтиво моля пресата да им даде пространството, което заслужават."

Двойката, която стана популярна с шеговитото име Бранджелина, се венча на частна церемония във Франция през 2014 г. Аферата им започна няколко години по-рано – по време на снимките на лентата Mr. & Mrs. Smith (Мистър и Мисис Смит) през 2005 г. Според недоказаните твърдения на мнозина именно Джоли беше причината Брад да се раздели с предишната си съпруга Дженифър Анистън. 

Сподели.