Анджелина Джоли - без грим и маска в новата реклама на Louis Vuitton (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Вече е факт първият промо рекламен клип от новата кампания на Louis Vuitton, който чакаме с нетърпение най-вече заради участието в него на холивудския секссимвол Анджелина Джоли (Angelina Jolie). Видеото е заснето в Камбоджа, откъдето е родом приемният син на звездата - Мадокс, в провинцията Сием Реап.

Още на кадрите, които се появиха в интернет преди месеци, актрисата впечатлява с изцяло естествена визия - без грим и прическа, като е седнала в дървена лодка, изцяло заобиколена от зеленина, позирайки с дамската си чанта Vuitton пред обектива на популярния фотограф Ани Лейбовиц (Annie Leibovitz).

Тогава изпълнителният вицепрезидент на компанията Пиетро Бекари разкри, че марката се стреми към представянето именно на "различната Джоли".

"Хората не са свикнали да виждат Анджелина в този вид, но точно това е истинското. Един истински момент, личен, в крайна сметка личното пътуване е най-фундаментално като послание".

След време се очаква в рекламната кампания да се включат и още популярни имена от света на шоубизнеса като фронтменът на U2 Боно и шотландската кино легенда Шон Конъри (Sean Connery). 


Сподели.