Ан Хатауей разби сърцата на феновете си, сгоди се за Адам Шулман

Pinterest LinkedIn +

Номинираната за Оскар Ан "Catwoman" Хатуей каза "Да" на Адам Шулман. 29-годишната американска актриса Ан Хатауей, чиято следваща широкоекранна поява ще е през лятото на 2012 г. в новия филм за Батман The Dark Knight Rises, където изпълнява ролята на Жената–котка (Catwoman), е приела предложението за брак на своя партньор от три години насам – Адам Шулман.

Агентът на актрисата, която участва в три касови продукции през 2010 г. - Alice in Wonderland, Love and Other Drugs и Valentine's Day, и само в един филм с премиерна дата през 2011 г. – романтичната драма One Day, но партнира на Джеймс Франко като водеща на церемонията по връчването на 83-тите годишни награди на Американската филмова академия през месец февруари, потвърди информацията пред THR, след като още през уикенда се появиха спекулации в тази връзка. Повод за тях дадоха неколцина папараци, забелязали пръстен с диамант на ръката на Хатауей, документирайки разходката на двойката в парк в Бруклин.   

30-годишният Шулман, с когото Ан Хатауей започна връзка през ноември 2008 г., също е актьор, макар и със съвсем скромна филмова кариера, датираща от 2005 г., когато записа участие в седем епизода от телевизионната поредица American Dreams. Единственият пълнометражен филм с негово участие, излъчен по ABC през 2007 г., е комедията The Dukes of Hazzard: The Beginning, в която изпълнява второстепенна роля. Изявите му на малкия екран обаче не са единственият му източник на доходи – Шулман е дизайнер на бижута и заедно с бижутерите от Kwiat създава пръстена, носен на безимения пръст на лявата ръка на бъдещата си съпруга.

Това е първи брак и за двамата, като все още няма определена дата за сватбена им церемония. Само няколко седмици след края на току-що приключилите снимки на The Dark Knight Rises, Хатауей ще бъде въвлечена в продукцията на новия филм на отличения с Оскар британски филммейкър Том Хупър (The King's Speach) - Les Miserables. Базирана на едноименния мюзикъл по романа "Клетниците" от Виктор Юго, лентата ще направи своята премиера през декември 2012 г., а сред останалите имена в актьорския й състав са Хю Джакмън, Ръсел Кроу и Хелена Бонъм Картър.

Сподели.