Амбър Хърд погоди номер на Лиъм Хемсуърт с "огромно дилдо" на снимките на Paranoia

Pinterest LinkedIn +

Американската актриса и модел Амбър Хърд, чието име през последната година се свързва главно с това на Джони Деп, е показала впечатляващ кураж, като е погодила доста солена шега на колегата си Лиъм Хемсуърт по време на снимките на трилъра Paranoia, в който си партнират.

27-годишната красавица е въвлякла в плана си целия екип на Paranoia, включително режисьора Робърт Лукетич (Robert Luketic), от когото е получила зелена светлина за скрояването на номера на Хемсуърт. Неговият статут по отношение на връзката му с Майли Сайръс в момента е неясен - двамата се сгодиха официално, но все по-често и упорито се спекулира, че Майли не носи годежния си пръстен.

Инсценировката на Амбър е осъществена по време на един от дублите на любовните й сцени с Лиъм, които така или иначе са били стресови за младия актьор.

"Мда, това не беше някой малък номер. Това си беше огромен номер", описва, смеейки се, ситуацията Хърд, разказвайки как е намерила изкуствен мъжки полов член сред реквизита и го е взела със себе си по време на една от горещи сцени, така че когато Хемсуърт посегне да хване ръката й, да се "натъкне" на него.
"Беше ей толкова голям. И черен"
, коментира от своя страна Хемсуърт пред E!Online, разпервайки дланите си на разстояние от над половин метър. "Когато се озова в ръката ми, всички знаеха предварително какво се случва... освен мен, да".

Идеята да погоди номер на колегата си не хрумва без причина на Хърд. В Paranoia Хемсуърт изпълнява ролята на служител в технологична компания, който обича да си прави шеги с колегите си и е на път да изгуби работата си. За да не се стигне дотам, той приема офертата на шефовете си да се внедри под прикритие в конкурентна компания...

Освен Хърд и Хемсуърт във филма, излизащ по екраните на 16 август 2013 г., участват Гари Олдман, Харисън Форд, Джош Холоуел и Ричард Драйфус.


Сподели.