Аманда Байнс пое по стъпките на Линдзи Лоън със серия изцепки и арест (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Аманда Байнс (Amanda Bynes) произвежда новина след новина в презокеанските таблоиди от 23 май насам, след като арестуването й за противообществено поведение и притежание и употреба на марихуана се превърна в нещо незначително на фона на всичко, изговорено от нея впоследствие.

Актрисата, която наскоро пусна свои топлес снимки в Twitter, се озова в ареста, след като дошлите да проверят сигнал за нарушаване на реда полицаи установили наличието на марихуана в дома й в Ню Йорк и опит от нейна страна да прикрие веществено доказателство, изхвърляйки бонг (приспособление за пушене на марихуана) през прозореца си.

Тя е била задържана по обвинение в притежание на марихуана, опит за унищожаване на веществено доказателство и безразсъдно излагане на опасност и откарана в болница за психиатричен преглед.

Скоро след това 27-годишната актриса била освободена под гаранция, а на следващия ден, 24 май, се е явила в съда за предварително изслушване, дегизирана с дълга рошава руса перука (виж видео на Associated Press по-долу).

Изключително активна в Twitter, Байнс използва телеграфната социална мрежа, за да изложи своята версия за случилото се. В разстояние на 20 часа на 25 май тя декларира, че не пуши нищо друго, освен цигари, не взима наркотици и никога не е имала бонг.

Същият коментар е придружен с шега, отнасяща се до вида й на снимката от ареста, услужливо разпространена от таблоидите в интернет: "Ще имам нужда от още една ринопластика! :D"               И точно когато изглежда, че нещата няма как да станат по-зле, Байнс публикува още едно съобщение в Twitter, чрез което обвинява полицая, извършил ареста й, в сексуално насилие. "Не вярвайте на твърденията в медиите, че съм била арестувана. Всичко е лъжа. Полицаят, който ме арестува преди две вечери, извърши сексуално насилие над мен.

Той излъга и каза, че съм хвърлила бонг през прозореца, когато аз само исках да вдишам свеж въздух. Той ме плесна по вагината. Сексуално насилие. Не е малко. Тогава аз извиках ченгетата. Той ме закопча с белезници, на което аз се съпротивлявах, противно на написаното в медиите. Тогава бях откарана в психиатрична болница. Обидно.

Не спирах да настоявам да извикам адвоката ми, но те не ми позволиха. Ченгетата бяха зловещи. Полицаят ми посегна, не откриха никаква трева у мен или бонг под прозореца ми. Затова и съдията ме освободи. Не вярвайте на никакви публикации", завършва актрисата, от чиято последна екранна изява (поддържаща роля в комедията Easy A с Ема Стоун) изминаха три години.

Нейната звезда изгря с участието й в комедийния сериал What I Like About You, излъчен премиерно между 2002 и 2006 г.


Сподели.