Алла Пугачова стана за смях в шоуто на Джими Фалън

Pinterest LinkedIn +

Популярната руска естрадна певица Алла Пугачова стана поредната "жертва" в комичните скечове на Джими Фалън в неговото шоу. Изпълнителката, която изглежда не се радва на каквато и да е известност в Щатите, беше включена в рубриката Do Not Play на The Tonight Show With Jimmy Fallon. В този сегмент водещият пуска парчета на различни изпълнители, творили през миналия век, и си прави шега с абсурдно звучащите песни и забавните обложки на различни плочи (албуми). Пугачова беше представена с песента й Superman от албума Watch Out! от 1985 г. Почитателите на естрадната певица вероятно няма да са много доволни, но трудно можем да отречем - което си е забавно, си е забавно

Популярната руска естрадна певица Алла Пугачова стана поредната "жертва" в комичните скечове на Джими Фалън и неговото шоу.

Изпълнителката, която изглежда не се радва на каквато и да е известност в Щатите, беше включена в рубриката Do Not Play на The Tonight Show With Jimmy Fallon.

В този сегмент водещият пуска парчета на различни изпълнители, творили през миналия век, и си прави шега с абсурдно звучащите песни и забавните обложки на различни плочи (албуми).

Пугачова беше представена с песента й Superman от албума Watch Out! от 1985 г. Почитателите на естрадната певица вероятно няма да са много доволни, но трудно можем да отречем - което си е забавно, си е забавно.


Сподели.