Александър Скарсгард предизвика сензация с чисто гола сцена на финала на True Blood S06

Pinterest LinkedIn +

Шведският актьор Александър Скарсгард, наследил таланта и призванието си от своя прочут баща Стелан Скарсгард, превърна излъчването на финалния епизод от шести сезон на хитовия сериал True Blood в една от най-горещи теми в социалните мрежи и трендинг събитие в Twitter.

В излъчения по HBO на 18 август 2013 г. епизод 36-годишният актьор, който е отслужил 18-месечна служба в шведската армия в антитерористично звено и може да се похвали с висок ръст и атлетично телосложение, участва в драматична солова сцена, по време на която се изправя фронтално пред камерата във вида, в който се е появил на този свят.

Кадрите с голия Ерик Нортман (името на героя му в сериала), включително такива, на които ясно се виждат слабините му, вече "изскачат" иззад всеки "ъгъл" в социалните мрежи, а по-долу можете да видите и любителско видео с ниско качество, което дава представа за сцената, но също така за сюжетния развой на True Blood (поради което не се препоръчва на феновете на поредицата, които не знаят какво се случва с героя му).

През юли т. г. Майкъл Ломбардо (Michael Lombardo) от HBO обяви, че True Blood ще се завърне със седми сезон през лятото на 2014 г., както и че току-що приключилият шести сезон е привличал средно по 10 млн. души пред екраните.


Сподели.