Александър Сано посрещна рождения си ден с 50 000 души

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Александър Сано посрещна 43-тия си рожден ден пред публика от близо 50 000 души. 

Не, звездата от "Ягодова луна" не е нарушил карантинните мерки, дори напротив. Сано стриктно спазва изолацията и празнува от къщи заедно със съпругата си Нели Атанасова и дъщеричката им Ава. 

За да се чувства по-близо до феновете и до големия екран обаче, актьорът реши да съчетае рождения си ден с ексклузивна онлайн среща на звездите от "Диви и щастливи" със зрители. 

Почитатели на екшън-комедията имаха възможност не само да поздравят лично Сано, но и да се срещнат виртуално с останалите актьори от филма и да им зададат своите въпроси. 

Над 50 000 души се включиха в живата връзка и поздравиха своя идол в коментари под видеото. Водеща бе чаровната киножурналистка Станислава Айви. 

"Един от най-добрите ни актьори! Честит рожден ден! Много здраве и още много професионални успехи!", "Честит рожден ден на Александър Сано! Бъдете все така добър актьор, позитивен и лъчезарен човек! Желая Ви много здраве, щастие, много, много любов и усмивки!", гласят част от коментарите на развълнувани фенове. 

Със своя нестандартен празник Сано доказа на аудиторията си, че дори в условия на пандемия и изолация може да посрещнеш рождения си ден незабравимо.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.