Алекс Раева в новия сериал на Маги Халваджиян "Седем часа разлика"

Pinterest LinkedIn +

Звездата от "Тилт" Георги Стайков, Ваня Цветкова, бившата беквокалистка на "Шоуто на Слави" - Алекс Раева и още куп любопитни имена ще участват в новия български сериал "Седем часа разлика". Продукцията на bTV, която се реализира съвместно с Global Films, е под режисурата на Магърдич Халваджиян.

Сюжетът е вдъхновен от истински случай, като действието се движи паралелно в два града – София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две семейства, чийто професионален живот е неразривно свързан с престъплението и наказанието.

Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от тази между поколенията, любовта и омразата, пропастта между бедни и богати. "Седем часа разлика" ще заложи и на разтърсващи любовни сцени, много екшън, както и изцяло автентични кадри от Ню Йорк, където ще се снима част от сериала.

Очаква се новият сериал да стартира в ефира на bTV през пролетта на 2011 година, а в каста ще видим още Симеон Лютаков, Малин Кръстев, Ники Сотиров, Мария Статулова и др.

Сподели.