Алекс Раева и Спенс - "За и против секса на първа среща"

Pinterest LinkedIn +

"За или против секса на първата среща?!" е въпрос, над който е мислил всеки. Откровено за всичко преживяно по темата, за плюсовете, за минусите и може ли това да доведе до важни житейски обрати тази събота от 11:00 ч. в "Модерно" по bTV ще разкажат певицата и актриса в хитовия сериал "Седем часа разлика"Алекс Раева и Спенс.

Зрителите на bTV ще разберат също и кой е женският спорт, най-желан от мъжете! Пол денсинг се нарича най-модерният и нов спорт, който в чужбина е познат отдавна, а от скоро набира популярност и у нас - танцът около пилон.

Как с този танц можем да ваем тяло у дома и едновременно да развиваме пластичност, ще разкаже специалната гостенка на Радост Драганова в студиото на "Модерно".

Екипът на предаването ще даде ценни съвети как можем да коригираме различните дефекти на гърдите, защото женствеността е силно оръжие, особено когато е с едни гърди напред и то не какви да е, а красиви.

След рязка промяна на килограми, след бременност и кърмене или просто защото природата е решила да не се старае много, причината за корекцията на бюста при жените най-често е една – ниското самочувствие.

Всичко това  - тази събота, 14 януари, от 11:00 ч. в "Модерно", само по bTV. 

Сподели.