Алек Сандар и Диона с нов музикален проект

Pinterest LinkedIn +

Певецът и композитор Алек Сандар покани нашумялата рап звезда Диона за новия си музикален проект. След миналогодишния успех на дуетната му песен с рапъра Наско Колев сега очакванията са новият дует да надмине успеха на "Хей мами".

Новата песен се казва "Запали" и e с бийт, направен от Алек Сандар и двама афроамериканци в Ню Йорк, а текстът е на Алек Сандар и Диона. Песента е на български език в стил хип-хоп трап. Как ще се развие историята в песента, ще научим и от предстоящия видеоклип, който тези дни ще бъде заснет, а за режисьор е поканен Шошо, който направи хит видеото на "Хей мами".

Премиерата на "Запали" ще бъде в края на месец февруари. Все още не е ясно дали ще има английска версия, но двамата изпълнители обещават парчето да се завърти ударно в родните клубове още преди видеото. Записите са реализирани в студиото на Светлин Къслев, а двамата изпълнители били супер развълнувани и доволни от съвместната си работа.

"Запали" е провокирано от оцеляването на Алек Сандар в новогодишната нощ при пожар, избухнал в Ню Йорк. Пред очите му изгорял апартаментът, в който били над 30 души, а бързата намеса на пожарната спасла всички от "горещото" парти. Колко горещо ще бъде видеото на Алек Сандар и Диона, предстои да разберем.
Сподели.