Ал Пачино в новия филм на Тарантино

Pinterest LinkedIn +

Като че ли имената на Тарантино, Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Марго Роби, събрани в един филм, не бяха достатъчно! Към тях официално вече можем да добавим и това на легендата Ал Пачино, което ще направи гледането на "Имало едно време в Америка" (Once Upon a Time in Hollywood) повече от задължително. 

За деветия филм на Куентин Тарантино се говори от известно време и се знае, че сюжетът отново е кървав. Той е базиран на истинска драма, разиграла се в края на 60-те години в Холивуд, в която е замесен серийният убиец Чарлз Менсън.

Говори се, че режисьорът е написал спецална роля за Ал Пачино – холивудски агент, който представлява героя на Леонардо ди Каприо. Самият Ди Каприо ще влезе в ролята на бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън, който се надява да възстанови кариерата си, като се прехвърли в киното. Брад пък Пит ще бъде бивш негов дубльор.

В главните роли ще видим още Бърт Рейнолдс, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд и други.

Премиерата на "Имало едно време в Холивуд" е на 9 август 2019 г., когато се навършват 50 години от убийството на Тейт от "семейството" на Чарлс Менсън.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.