Ако Star Wars вече ви липсва, гледайте този култов фен-филм за Хан Соло (Видео)

Pinterest LinkedIn +

На всеки е познато неприятното чувство, когато чакаме нова книга от поредица или следващ филм. Какъв по-добър начин да запълним времето с нещо също толкова добро и вълнуващо като нов филм за Хан Соло? Han Solo: A Smuggler's Trade (Хан Соло: Сделката на контрабандистa) представя добре познатия ни Хан няколко години преди събитията в официалната трилогия. Запознаваме се с измамите му и как се измъква от проблеми като контрабандист. Въпреки че филмът е късометражен, типичното усещане за героя присъства. Както винаги, сделките му се провалят, кавгите в Кантината са налице, както и разбира се любимият му партньор в престъпленията – Чубака. Джейми Коста, който влиза в ролята на младия Хан Соло, се доближава изумително много до младата версия на Харисън Форд и неговия прочит на персонажа. Автори на сценария са Кийт Алън, Джаред Бел и Нейтън Нюърд, а Кийт Алън е и режисьор. Все пак Han Solo: A Star Wars Story няма да излезе преди края на 2018 г., така че имате предостатъчно време д

На всеки е познато неприятното чувство, когато чакаме нова книга от поредица или следващ филм. Какъв по-добър начин да запълним времето с нещо също толкова добро и вълнуващо като нов филм за Хан Соло?

Han Solo: A Smuggler's Trade (Хан Соло: Сделката на контрабандистa) представя добре познатия ни Хан няколко години преди събитията в официалната трилогия. Запознаваме се с измамите му и как се измъква от проблеми като контрабандист.

Въпреки че филмът е късометражен, типичното усещане за героя присъства. Както винаги, сделките му се провалят, кавгите в Кантината са налице, както и разбира се любимият му партньор в престъпленията – Чубака.

Джейми Коста, който влиза в ролята на младия Хан Соло, се доближава изумително много до младата версия на Харисън Форд и неговия прочит на персонажа. Автори на сценария са Кийт Алън, Джаред Бел и Нейтън Нюърд, а Кийт Алън е и режисьор.

Все пак Han Solo: A Star Wars Story няма да излезе преди края на 2018 г., така че имате предостатъчно време да се настроите с нетърпение за новия филм.


Сподели.