Акага и Дичо представиха общото си видео "Пътувам"

Pinterest LinkedIn +

С голяма промоция в столичния клуб "My mojito" група Акага и вокалистът Дичо представиха видеото към първия си съвместен проект - песента "Пътувам".

В компанията на близо 300 гости музикантите прожектираха за първи път клипа, който от днес е в телевизионния ефир на България. Сред уважилите промоцията бяха Владимир Ампов-Графа, вокалиста на група Остава – Свилен Ноев, певицата Петя Павлова, Орлин (екс-Каффе), Веселин Маринов, председателят на Надзорния съвет на Синергон Холдинг - Бедо Доганян, който спонсорира заснемането на видеоклипа и много други.


Промоцията на видеото към "Пътувам" се превърна в шумен купон

Режисьор на видеото към "Пътувам" е Магърдич Халваджиан, който в изказване пред събралите се на промоцията се върна назад във времето, към далечната 1993 г., когато заснема първия си видеоклип за групата Рег Долс с вокалист Дичо. Вторият му клип пък е за Акага.

От 26 февруари пък Акага тръгва на турне на Скандинавския полуостров, където ще концертират през следващите 2 месеца. След като се завърнат музикантите обявиха, че ще започнат усилена работа по продължение на проекта за албум "Акага и най-добрите вокалисти на България".

Сподели.