Afrojack - Forget the World

Pinterest LinkedIn +

Жанр: Електроника | EDM | Прогресив хаус |Club/Dance Лейбъл: Island / Universal-Island Records Дата на издаване: 19 май 2014 AllMusic рейтинг: 3/5

Ник ван де Вал, по-известен като Afrojack, дебютира в DJ Mag Top 100 DJs класацията още през 2010 година, при това под No.19, превръщайки се в най-високопоставения новобранец в елитния списък за тази година. Цели 4 години по-късно той издава дебютния си дългосвирещ запис Forget the World, като междувременно достигна 7-мо място в същата класация през 2011 година и запази 9-тото си място през 2012 и 2013 г.

Холандският диджей и продуцент разтълкува заглавието на албума по следния начин: "Това е послание, което отправям не само към феновете, но и към самия себе си, за да не забравяме никога, че винаги трябва да следваме сърцето си, да вървим по своя път и да не допускаме нищо, което е извън нас, да ни сломи".

Forget the World дебютира под No.32 в Billboard 200 и до известна степен разочарова музикалните критици, които явно са очаквали повече от холандския артист.

Траклист:

Ten Feet Tall
Illuminate
Born to Run
Freedom
The Spark
Dynamite
Too Wild
Three Strikes
Catch Tomorrow
We'll Be OK
Mexico
Keep Our Love Alive


Сподели.