"Африка: Звездите сигурно са полудели": Ясновидката Николета отпадна от битката за победата

Pinterest LinkedIn +

Ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг е осмият участник в "Африка: Звездите сигурно са полудели", чиято битка за победа в шоуто приключи със загуба в елиминационен дуел.

38-годишната финалистка от първия сезон на предаването "Ясновидци" се изправи срещу 21-годишния музикант Тодор Георгиев, с когото получи еднакъв брой гласове на номинациите предишната вечер, и бе победена от амбициозния софиянец, който многократно показа своя хъс и потенциал да спечели голямата награда в "Африка: Звездите сигурно са полудели" – лек автомобил.

След като се стигна до балотаж, групата излъчи като номиниран Тодор, а той, от своя страна, избра за свой противник Николета, към която, по собствените му думи, изпитва непоносимост.

Така в звездния лагер в пустинята Калахари останаха само шестима души: Георги Тошев, Георги Милков, Милена Славова, Диляна Попова, Юлиян Костов и Тодор. Половината от тях също ще отпаднат в елиминации, а останалите ще се изправят един срещу друг на големия финал в София в специално издание на живо.

Победителят ще бъде определен от зрителите.

Сподели.