Адвокатът с линкълна (The Lincoln Lawyer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2011, 119 мин. Режисьор: Брад Фурман Сценарист: Джон Романо и Майкъл Конъли С участието на: Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Филип и др. Драма

За филма:

След като при първия си режисьорски опит в пълнометражното кино - драмата The Take, Брад Фурман се провали напълно, четири години по-късно той все пак намери смелост да направи нова стъпка в тази насока. Тя идва под името "Адвокатът с линкълна" и този път разполага и с далеч по-сериозни имена в каста като Матю Макконъхи, Мариса Томей, Райън Филип, Филип Мейси и Джон Легуизамо, който бе с главна роля в предходния му проект.  

Сред сценаристите е и добре познатият ни Джон Романо, чиято завидна биография включва някои от най-популярните тв заглавия на малкия екран като "Монк" и American Dreams. Продукцията е реализирана с приличния за холивудските стандарти бюджет от 40 милиона долара и е заснета изцяло в Калифорния.

Историята:

Изгряващ адвокат движи бизнеса си от задната седалка на своя „Линкълн”, макар в същото време да представлява някои от най-популярните имена от висшите кръгове на Бевърли Хилс.


Сподели.